Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Monivuotinen Barca-ikoni jättää seuran – Sopimus puretaan vuoden etuajassa

Jordi Alba
AOP

FC Barcelonan monivuotinen laitapuolustaja, Jordi Alba, jättää seuran kuluvan kauden jälkeen. Pelaajan sopimus oli alunperin voimassa vuoteen 2024 asti, mutta diili purettiin yhteisymmäryksessä.

FC Barcelonan takalinjoilla lähes kaiken mahdollisen voittanut Jordi Alba jättää Camp Noun taakseen kuluvan kauden jälkeen. Alba pääsee juhlimaan Espanjan mestaruutta, jonka jälkeen hän pakkaa laukkunsa.

34-vuotiaan laitapuolustajan uskotaan jatkavan vielä peliuraansa, mutta hänen seuraavasta osoitteestaan ei ole hiiskunut juurikaan tietoa. Aiemmin muutaman Serie A-seuran kerrottiin olevan kiinnostunut Alban palveluksista, joten voi olla, että espanjalaisen ura jatkuu saapasmaassa.

Barcelona julkaisi pelaajan lähdöstä seuraavanlaisen tiedotteen:

– FC Barcelona ja Jordi Alba ovat päässeet yhteisymmärrykseen pelaajan sopimuksen purkamisesta vuotta ennen aiemmin sovittua päivämäärää. Barca tulee aina olemaan koti sinulle, Jordi.

Alba on maineikkaan La Masian oma kasvatti ja eteni seuran edustusmiehistöön muutaman mutkan kautta vuonna 2012. Alba oli vuosikausien ajan yksi Blaugranan menestyksen takuumiehistä ja kuului vuosien ajan Euroopan parhaimmistoon omalla pelipaikallaan.

Maajoukkuetasolla Alba on pelannut 91 ottelua ja oli mukana voittamassa EM-kultaa vuonna 2012.

Lähde: Anadolu Ajansi

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos