Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Mestarien liigan kohutuomio puhuttaa! – ”Olen täysin suunniltani”

Jalkapallokenttä.
Unsplash

Mestarien liigassa nähtiin tiistaina dramaattinen ottelu, kun Newcastle United ja PSG ottivat yhteen Parc des Princesillä. Englantilaisseuran kovalla työllä ansaittu johto suli lopussa, kun Kylian Mbappe tasoitti puntit rangaistuspotkusta.

Eddie Howen koutsaama Newcastle United joutui odotetusti kovaan paikkaan tiistaina, kun joukkue matkasi Parc des Princesille Paris Saint-Germainin vieraaksi. Isäntäjoukkue PSG oli ottelussa selkeästi kuskin paikalla halliten kenttätapahtumia.

Raitapaitainen vierasjoukkue aloitti kuitenkin maalinteon, kun Alexander Isak onnistui avausjaksolla. PSG ei saanut murrettua Newcastlen puolustusmuuria toivomallaan tavalla, mutta sai palkintonsa pelin lopussa, kun pallo vietiin pilkulle. Kylian Mbappe onnistui yrityksessään ja viimeisteli pelin loppulukemat.

Tuomio oli hieman kyseenalainen ja Tino Livramenton käsivirhe jätti runsaasti tulkinnanvaraa. Entinen Newcastle-pelaaja Jermaine Jenas ei varsinaisesti ollut samaa mieltä tuomariston tekemästä päätöksestä.

– Tämä oli yksi pöyristyttävimmistä päätöksistä, joita olen nähnyt pitkään aikaan. Tuomio ei kuvastanut pelin luonnetta ja kaikki pelaajien tekemä työ valui hukkaan.

– Pallo osui hänen rintaansa, jonka jälkeen se kosketti hänen kättään. Olisiko hänen pitänyt kietoa kätensä niskansa taakse? Olen täysin suunniltani.

Lähde: Eurosport

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos