Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Puolustajalegenda kannustaa La Ligan tähteä: ”Tällainen on normaalia”

Fabio Cannavaro
AOP

Real Madridia edustava David Alaba on joutunut tällä kaudella arvostelun kohteeksi. Normaalisti luotettavan puolustajan otteet ovat ailahdelleet runsaasti, jonka myötä hän on joutunut ajoittain fanien hampaisiin. Fabio Cannavaro kannustaa itävaltalaista nostamaan tasoaan.

Kymmenen vuoden ajan Bayern Müncheniä edustanut David Alaba siirtyi Real Madridiin vuonna 2021. Itävaltalaiseen kohdistui Santiago Bernabeun hornankattilassa valtavat odotukset, joihin hän onnistui vastaamaan tyylikkäästi.

Topparin tontilla useimmiten luutiva Itävallan maajoukkuemies on ollut Madridin parhaimmistoa parin edellisen kauden aikana. Alaba on nauttinut suuresta vastuusta ollen useimmiten terveenä ollessaan selkeä ykkösvaihtoehto joukkueen avauskokoonpanoon.

Tällä kaudella otteissa on kuitenkin tapahtunut pienimuotoinen notkahdus, jonka myötä pelaajaan on kohdistunut kritiikkiä. Omalla peliurallaan myös Real Madridia edustanut Fabio Cannavaro muistuttaa ympäristön asettamista paineista.

– Tällainen on normaalia, sillä Madridissa joutuu kohtaamaan haasteita. Itsellänikin kesti useampi kuukausi voittaa vaikeudet, Cannavaro tuumii Football Espanan mukaan.

– Madridissa puolustajat joutuvat pelaamaan isoilla alueilla ja joutuvat prässin pettäessä nokikkain vastustajan hyökkääjien kanssa. Uskon, että hänellä (Alaba) riittää silti luonnetta saada pelinsä takaisin raiteilleen.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos