Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Manchester United kuilun partaalla: ”Lähdemme peliin luottavaisin mielin”

Erik ten Hag, päävalmentaja, Manchester United.
AOP

Manchester Unitedilla on kohtalon hetket käsillä Mestarien liigassa. Erik ten Hagin suojateilla ei ole varaa pistemenetyksiin, jos joukkue haluaa pitää hiuksenhienot jatkohaaveensa elossa. Edessä on kuitenkin hurja haaste, sillä vastaan asettuu kotiyleisönsä edessä pelaava Galatasaray.

Mestarien liigan A-lohkon tilanne näyttää tällä hetkellä seuraavalta: Bayern München pitää odotetusti kärkipaikkaa hallussaan 12 pisteellä. FC Kööpenhamina on toisena neljässä pisteessä. Galatasaray majailee kolmantena kerättyään niin ikään neljä pistettä. Vaivaiset kolme pinnaa haalinut Manchester United on lohkon jumbosijalla vastoin kaikkia odotuksia.

ManU:n jääminen alkulohkoon olisi melkoinen rimanalitus ottaen huomioon, että lohkoarvonta tarjosi suhteellisen hyvät asetelmat taistella jatkopaikasta. Etukäteisarvioissa United laskettiin lohkon toiseksi jatkajaksi Bayernin jälkeen, mutta toisin on käymässä.

Keskiviikkona pisteitä on irrottava, jos englantilaiset haluavat pitää unelmansa hengissä. Erik ten Hag uskoo, että joukkue pystyy suoriutumaan kriittisillä hetkillä.

– Lähdemme peliin luottavaisin mielin ja tiedämme, että voimme voittaa. Olemme tottuneet liigassa vihamieliseen ilmapiiriin vierasotteluissa ja olemme säilyttäneet rauhallisuutemme. Uskon, että joukkue esiintyy tänään itsevarmasti.

Lähde: BBC

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos