Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Manchester City -manageri Pep Guardiola käärmeissään Euroviisujen takia – “Kiitos vain kovasti”

Pep Guardiola käärmeissään Euroviisujen vuoksi
AOP

Tänä viikonloppuna Euroopassa eletään Euroviisuhuumaa. Englannissa on kuitenkin ainakin yksi, joka ei Euroviisuista innoissan ole. Manchester City -manageri Pep Guardiolaa nimittäin illan viisut kismittävät. Erityisesti niiden ajankohta on City-manageria harmistuttanut.

Tämän vuoden Euroviisut kisataan Englannin Liverpoolissa, mikä vaikuttaa myös Valioliigan otteluohjelmaan. Manchester Citylle se tarkoittaa sitä, että joukkue joutuu pelamaan ottelunsa Evertonia vastaan sunnuntaina.

Tämä taas puolestaan tarkoittaa sitä, että Pep Guardiolan joukolle jää ainoastaan kaksi päivää aikaa palautua ennen kuin sillä koittaa keskiviikkona tärkeä toinen osaottelu Real Madridia vastaan Mestarien liigassa.

– Meillä ei ole paljoa aikaa, koska pelaamme sunnuntaina – kiitos vain siitä, espanjalaisvalmentaja kiitti sarkastisesti median edessä.

– En ymmärrä sitä, mutta en halua taistella sitä vastaan enää.

Tavallisesti Cityn ja Evertonin ottelu oltaisiin voitu siirtää lauantaille taivaansinisten päästyä jatkoon Mestarien liigassa. Liverpoolissa tapahtumajärjestäjillä ei kuitenkaan resurssit riitä kahden suurtapahtuman järjestämiseen, joten Valioliiga sai väistyä.

– En ymmärrä sitä, mutta meidän on vain sopeuduttava siihen. Sillä ei ole väliä, en taistele aikatauluja vastaan: UEFA:n, Valioliigan tai niin edelleen.

– Olen melko varma, että Valioliiga haluaa auttaa Valioliigassa pelaavia joukkueita enkä usko, että he haluavat tehdä siitä epämukavaa. Ongelmaksi nousevat kuitenkin aikataulut.

Cityn keskiviikon vastus Real Madrid saa yhden päivän enemmän palautumisaikaa ennen tärkeää ottelua, sillä Los Blancos pelaa La Ligassa jo lauantaina.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos