Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Maailmanmestari vaihtamassa maisemaa – Tarttuuko Chelsea tai ManU täkyyn?

Emiliano Martinez
AOP

Qatarin MM-kisoissa otteillaan ihastuttanut ja vihastuttanut, Emiliano Martinez, saattaa päätyä kesän aikana kauppatavaraksi. Argentiinalaiskassari on ainakin Chelsean ja Manchester Unitedin ostoslistalla.

Aston Villan veräjänvartija, Emiliano Martinez, saattaa kopistella Villa Parkin tomut kannoiltaan tulevana kesänä.

Argentiinan paidassa maailmanmestaruutta pitkään ja hartaasti juhlinut Martinez kuuluu pelipaikallaan maailman eliittiin.

Aston Villa arvostaa pelaajaansa suuresti ja hänet on kiinnitetty vuoteen 2027 asti kestävällä sopimuksella. Brittimediassa vellovien huhujen mukaan Martinez saatetaan silti päästää lähtemään jo tulevassa siirtoikkunassa, jos hänestä irtoaa riittävän korkea puntapino.

Floppikautta pelaava Chelsea laittaa todennäköisesti jälleen kerran tuulemaan siirtomarkkinoilla.

Joukkueeseen odotetaan suuria muutoksia, sillä seuran omistaja, Todd Boehly, tuskin hyväksyy nähdynkaltaisia suorituksia viheriöllä. Martinezin nimi on noussut tässä kohtaa esiin ja Stamford Bridgellä uskotaan argentiinalaistorjujan pystyvän muuttamaan joukkueen suunnan.

Myös Manchester Unitedin huhutaan pitävän Martinezin tilannetta tarkasti silmällä. David de Gea on ollut kaikkea muuta kuin vakuuttava, eikä miehen jatkoon ole saatu edelleenkään minkäänlaista selvyyttä.

Martinezin markkina-arvo on Transfermarktin mukaan tällä hetkellä 28 miljoonaa euroa.

Lähde: Sport Witness

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos