Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Onko tässä Chelsean tuleva manageri? – ”He näkevät, kun joku on omistautunut työlleen”

Jose Mourinho
AOP

Chelsean valmentajana menestystä niittänyt Jose Mourinho on tällä hetkellä työttömänä. Osa Bluesin kannattajista ottaisi urallaan lähes kaiken mahdollisen voittaneen portugalilaisen avosylin vastaan.

AS Romasta potkut alkuvuodesta saanut Jose Mourinho punnitsee tällä hetkellä eri vaihtoehtoja. Meritoitunutta portugalilaista on viety huhuissa useaan eri suuntaan, mutta hän kertoi haluavansa miettiä tarkkaan vaihtoehtojaan läpi.

Yhtenä tällaisena on pidetty paluuta Chelseaan, joukkueeseen, joka tuskailee pahemman kerran pelinsä kanssa. Ökyrikas lontoolaispoppoo on ollut parin viime vuoden ajan täysin keskinkertainen ja majailee tälläkin hetkellä Valioliigan keskikastissa.

Mauricio Pochettinon uskottiin pystyvän palauttamaan seuraan voittamisen kulttuurin, mutta toistaiseksi argentiinalainen ei ole tässä onnistunut.

Chelsea pelasi maaliskuussa vierasottelun Brentfordia vastaan, jonka aikana osa Bluesin kannattajista lauloi kovaan ääneen Mourinhon nimeä. Tämä luonnollisesti lämmitti kokeneen kehäketun mieltä.

– Parasta jalkapallossa on fanit. Koska fanit eivät tienaa rahaa jalkapallolla – he käyttävät siihen rahojaan, Mourinho tuumi.

– Joskus he käyttävät perheen tarvitsemia varoja, ja tekevät uhrauksia intohimon vuoksi jalkapalloa ja erityisesti seuraansa kohtaan. He näkevät, kun joku on omistautunut työlleen.

Lähde: London Evening Standard

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos