Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Liverpoolin tähti matkalla kohti uusia haasteita? – ”Olisi hänelle unelmien täyttymys pelata siellä”

Luis Diaz, Liverpool.
AOP

Liverpoolia edustava Luis Diaz on noussut suuren huomion kohteeksi hänen isänsä antamien lausuntojen jälkeen. Vanhempi Diaz myönsi hiljattain julkisesti, että FC Barcelonassa pelaaminen olisi yksi hänen poikansa suurimmista unelmista.

Liverpoolin tähtihyökkääjä Luis Diaz saapui Englantiin vuoden 2022 tammikuussa. Nopealla aikavälillä yhdeksi Jürgen Kloppin luottopelaajista noussut Diaz on voittanut Anfieldin kannattajat puolelleen nousten yhdeksi fanien suurimmista suosikeista.

Diaz on vaikuttanut tyytyväiseltä elämäänsä Britteinsaarilla, vaikkakin loukkaantumiset ovat vaikeuttaneet huomattavasti hänen aikaansa Englannissa. Pelaajan sopimus on voimassa vielä neljän vuoden ajan, mutta hänen isänsä, Luis Manuel Diaz ei halua sulkea pois siirron mahdollisuutta. Vanhempi Diaz paljasti poikansa kannattaneen pienestä asti FC Barcelonaa.

– Tässä vaiheessa emme tiedä Barcelonan kiinnostuksesta, mutta Luis on aina kannattanut joukkuetta ja olisi hänelle unelmien täyttymys pelata siellä. Tässä vaiheessa hänen uraansa olemme kiitollisia FC Portolle ja Liverpoolille siitä, miten hyvin poikaani on kohdeltu.

– Poikani on tottunut menestymään kovan työnteon, nöyryyden ja kurinalaisuutensa ansiosta. Barcelona on yksi maailman parhaista joukkueista, eikä minulla olisi ongelmaa, jos Luisin ura jatkuisi siellä.

Lähde: London Evening Standard

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos