Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Barca-puolustajalta viiltävä kuitti arvostelijoille! – ”Kentällä on aina kaksi joukkuetta”

FC Barcelona
Pixabay

Xavi Hernandezin valmentama FC Barcelona keikkuu La Ligan kolmannella sijalla. Joukkue on kärsinyt toistaiseksi vain yhden tappion, mutta joukkueen fanit ovat olleet kaikkea muuta kuin tyytyväisiä. Puolustaja, Inigo Martinez muistuttaa tärkeästä tosiasiasta.

Piskuinen Girona johtaa edelleen sensaatiomaisesti Espanjan pääsarjaa. Real Madrid ja FC Barcelona ovat kuitenkin iskuetäisyydellä ja suurella todennäköisyydellä mestaruus tullaan jälleen kerran ratkaisemaan tämän kaksikon välillä.

Barcelona, joka kärsi toistaiseksi ainoan tappionsa muutama viikko sitten pelatussa El Clasicossa, on kolmantena, neljä pistettä Gironaa jäljessä. Vaikka Barca on pystynyt viime kierroksilla ottamaan tärkeitä pisteitä, joukkueeseen on kohdistunut voimakasta arvostelua.

Barcan takalinjoille kesällä kovin odotuksin hankittu Inigo Martinez on toistaiseksi joutunut tyytymään rotaatiopelaajan rooliin. Martinez, joka on hoitanut oman tonttinsa aina kentälle päästyään mallikkaasti, pitää Barcaan kohdistunutta kritiikkiä ylimitoitettuna.

– Täällä on valtava paine jokaisen ottelun voittamisesta ja ihmiset kommentoivat jatkuvasti joukkueen otteita. Meidän on pysyttävä yhtenäisinä, koska yhdessä olemme vahvoja. Fanit seisovat kyllä takanamme. Kaikki haluavat voittaa, mutta kentällä on aina kaksi joukkuetta. Joskus se ei ole niin helppoa.

Lähde: Football Espana

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos