Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Liverpool virittelee todellista megahankintaa! – Luopuuko Bayern tähdestään?

Jamal Musiala
AOP

Bundesliigapelaaja Jamal Musiala saattaa olla lähtökuopissa. Hiljattain kantautuneiden raporttien mukaan Saksan maajoukkuemies on pettynyt saamaansa vastuuseen Bayern Münchenin paidassa. Liverpoolin uskotaan tarkkailevan Musialan tilannetta.

Bayern Münchenissä viime kaudella loistavia otteita esittänyt Jamal Musiala on jäänyt alkukaudella yllättävän pieneen rooliin. Musiala oli keväällä yksi Bayernin parhaimmista pelaajista ja teki tärkeitä maaleja joukkueen mestaruuden eteen.

Tästä huolimatta Thomas Tuchel on suosinut kokeneempia pelaajia joukkueen keskikaistalla, jonka myötä Musialan kerrotaan olevan turhautunut tilanteeseen. 20-vuotiaan superlahjakkuuden nykyinen sopimus päättyy vuonna 2026, mutta hänen uskotaan olevan halukas vaihtamaan maisemaa tätä aiemmin, jos vastuuta ei ala irrota.

Musialan palvelukset kiinnostavat takuuvarmasti useampaa Euroopan suurseuraa, sillä nuorukainen on todennäköisesti vielä vuosien päässä parhaasta peli-iästään.

90minin saamien tietojen perusteella Liverpool tarkkailee Musialan tilannetta. Profiilinsa puolesta saksalainen saattaisi sopia loistavasti Jürgen Kloppin miehistöön, mutta tässä vaiheessa kaikki on vielä huhujen asteella.

On luultavaa, ettei Bayern München kuitenkaan luovu tähdestään ilman jättimäistä siirtokorvausta, vaikka tämä ei tällä hetkellä nauti Tuchelin luottamusta.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos