Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Kadonnut superlupaus löytynyt! – ”Tuo ajanjakso oli minulle hyvin vaikea”

Emil Roback
AOP

Emil Roback, joka pelaa lainalla Allsvenskanin IFK Norrköpingissä, on palannut jälleen työnantajansa vahvuuteen. Italian jättiseura AC Milanista lainalla oleva Roback ehti olla kateissa parin viikon ajan, jonka aikana hänen kohdallaan pelättiin jo pahinta.

AC Milanin juniorijoukkueissa vakuuttavia otteita esittänyt Emil Roback ei ole toistaiseksi pystynyt murtautumaan Rossonerin ykkösmiehistöön. Kolme vuotta sitten Italiaan matkannut Roback pelasi ensin lainalla Nordsjaellandissa, jonka jälkeen hänet lähetettiin pätkäsopimuksella IFK Norrköpingiin.

Tällä kaudella kolmessa Allsvenskan-ottelussa jämäminuutteja pelannut Roback poistui kesken kaiken täysin selittämättä joukkueen vahvuudesta, eikä kukaan tiennyt hänen olinpaikkaansa parin viikon aikana.

Pelaaja kertoo nyt Football-Italian mukaan viimeaikaisista tapahtumista.

– Vetäydyin syrjään, sillä tunsin, etten voi henkisesti hyvin. Se ei ollut välttämättä oikea ratkaisu, mutta niin silti tapahtui. Tuo ajanjakso oli minulle hyvin vaikea.

– Ihmiset huolestuivat minusta ja luulivat minun olevan kadoksissa. Osa pelkäsi minun joutuneen kidnapatuksi. Sain paljon yhteydenottoja ja ihmiset kyselivät, olenko kunnossa.

– Tämä oli minulle täysin uusi tilanne, sillä en ole ikinä kokenut mitään vastaavaa. Uskon, että olotilani johtui masennuksesta. Voin tällä hetkellä paljon paremmin ja minulla riittää vielä saavutettavaa jalkapallon saralla.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos