Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Lähtö lähenee? – Unitedin keskikenttäpelaaja matkalla kohti uusia haasteita

Donny van de Beek, Manchester United.
AOP

Manchester Unitedia kolmen vuoden ajan edustanut Donny van de Beek on todennäköisesti matkalla kohti uusia haasteita. Vähäiselle peliajalle jäänyt hollantilainen myöntää pitävänsä silmällä muita vaihtoehtoja.

Ajaxin paidassa läpilyönyt Donny van de Beek oli vielä muutama vuosi sitten yksi Euroopan lupaavimmista keskikenttäpelaajista. Hollannin maajoukkueen vakiokalustoon aiemmin kuulunut van de Beek oli iso osa Ajaxin menestysjoukkueiden runkoa ja lukeutui seuran silloisen managerin Erik ten Hagin luottopelaajiin.

Manchester United päätti hankkia van de Beekin vuonna 2020 riveihinsä 39 miljoonalla eurolla. Ura Old Traffordilla ei ole kuitenkaan missään vaiheessa lähtenyt kunnolla käyntiin ja tällä hetkellä näyttää siltä, ettei miehen pelit ole jatkumassa Englannissa. Siitäkään huolimatta, että ten Hag, jolta irtosi runsaasti luottoa Ajaxissa, on nykyään ManU:n päävalmentaja.

Van de Beek kommentoi Fabrizio Romanon mukaan tulevaisuuttaan seuraavasti:

– Minä tarvitsen säännöllistä peliaikaa, joko Man Unitedissa tai jossain toisaalla. Tämä on osa normaalia kunnianhimoani, sillä rakastan pelaamista. Tulen taloudellisesti hyvin toimeen, mutta minulla on muita motivaation lähteitä kuin raha.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos