Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Guardiola ei heittänyt omiaan bussin alle tasurista huolimatta: ”Aion nauttia viinistäni”

Pep Guardiola
AOP

Valioliigan lauantain ottelukierros käynnistyi kärkikamppailulla, kun Manchester City ja Liverpool ottivat toisistaan mittaa. Pelillisesti niskan päällä ollut City menetti lopussa johtonsa, mutta Pep Guardiola ei heittänyt pelaajiaan bussin alle.

Manchester Cityn ja Liverpoolin välillä ollaan nähty viime vuosina tasaisia kamppailuja. Lauantain ottelu ei tarjonnut tähän poikkeusta, kun kaksi Valioliigan jättiläistä mittelivät paremmuudestaan.

City avasi maalihanat ensimmäisellä puoliajalla. Ilmiömäistä virettään jatkanut Erling Haaland ohitti Poolin maalia vartioineen Alissonin tarkalla laukauksellaan.

Jürgen Kloppin luotsaama vierasjoukkue sisuuntui takaiskumaalista ja pystyi haastamaan isäntiä entistä paremmin. Redsin yritys palkittiin varsinaisen peliajan viimeisellä kymmenminuuttisella, kun Trent Alexander-Arnold onnistui.

Etihadin yleisö joutui lopulta pettymään, kun ottelu päättyi 1-1 tasalukemiin. Taivaansinisten manageri Pep Guardiola oli tuloksesta huolimatta tyytyväinen pelin antiin.

– Pukuhuoneessa vallitsee pettynyt tunnelma, sillä me olemme nälkäinen ryhmä. Siitä huolimatta tämä oli loistava peli. Statistiikalla tai sillä, kumpi olisi ansainnut pelistä enemmän, ei ole merkitystä. Aion nauttia viinistäni. Vastassamme oli huippujoukkue ja olen ylpeä siitä tavasta, jolla esiinnyimme.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos