Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Lähde: Tässä on Arsenalin tammikuun siirtokohde! – Vaihtaako brassitähti maisemaa?

Douglas Luiz, Aston Villa.
AOP

Valioliigan kärkipaikkaa hallussaan pitävä Arsenal pyrkii vahvistumaan tammikuussa Aston Villan Douglas Luizilla. Lontoolaisseuran kerrotaan pyrkivän hankkiutumaan tätä ennen eroon Thomas Parteysta, joka on jäänyt kauas viime kauden tasostaan.

Viime kaudella yksi Arsenalin keskikentän tukipilareista ollut Thomas Partey on tuoreiden lähteiden mukaan matkalla kohti uusia haasteita. Ghanan maajoukkuemiehelle ei ole löytynyt viime kauden tapaan tarvetta Tykkimiesten ryhmityksessä ja varsinkin Declan Ricen hankinta on syönyt hänen peliaikaansa.

Partey on tuskaillut myös pelikuntonsa kanssa ja tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että hänen uransa on jatkumassa Emiratesin ulkopuolella. Arsenal on kaavaillut jo pidemmän aikaa uusia vahvistuksia keskikentälleen Ricen mukaantulosta huolimatta.

Lontoolaisseura on tarkkailut hyvän tovin Aston Villassa pelaavaa Douglas Luizia ja jättänyt tästä useamman tarjouksen. Birminghamissa ollaan onnistuttu pitämään brassitähdestä kiinni, mutta tilanne saattaa muuttua tammikuussa.

Daily Mirror kertoo, että Arsenal on edelleen Luizin perässä, jonka myötä kaikki on mahdollista. Hienossa vireessä tällä kaudella ollut Luiz on kuulunut Unai Emeryn ryhmän suurimpiin onnistujiin, eikä hän todennäköisesti vaihda maisemaa ilman tähtitieteellistä siirtosummaa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos