Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Brassisensaatio ei malta odottaa Messin kohtaamista: ”Tuntuu uskomattomalta”

Endrick
AOP

Etelä-Amerikan MM-karsinnoissa on luvassa todellinen titaanien taisto, kun Brasilia saa Maracanalle vieraakseen Argentiinan. Ottelu käynnistyy keskiviikkona klo 02:30 Suomen aikaa ja luvassa on todennäköisesti viihdyttävä kamppailu.

Brasilian ja Argentiinan väliset kamppailut eivät yleensä jätä ketään kylmäksi. Viime vuosina hallitseva maailmanmestari Argentiina on ollut kohtaamisissa aavistuksen niskan päällä, mutta marginaalit ovat olleet häkellyttävän pieniä.

Joukkueiden viimevuotinen karsintapeli keskeytettiin skandaalimaisesti koronapandemian aiheuttaman sekoilun takia. Tätä ennen joukkueet olivat päätyneet maalittomaan tasapeliin. Vuoden 2021 Copa American finaalissa Argentiina oli vahvempi lukemin 1-0, joka on edelleen hyvin brasilialaisten muistissa.

Argentiina hävisi käynnissä olevien karsintojen edellisellä kierroksella Uruguaylle, kun taas Brasilialla on allaan kaksi tappiota. Keskiviikon kamppailussa on näin ollen hurjat panokset.

Edellisessä ottelussaan Brasilian maajoukkueessa debytoinut Endrick paljastaa odottavansa etenkin yhden vastustajan kohtaamista.

Messi (Lionel) on uskomaton pelaaja, joka valittiin maailman parhaaksi. En ole ikinä päässyt näkemään häntä läheltä, joten pyrin vain nauttimaan hetkestä. Tuntuu uskomattomalta päästä pelaamaan häntä vastaan, sillä hän on minulle tuttu vain videopeleistä.

Lähde: Football Espana

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos