Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Italia voitti tahmean alun jälkeen – Keskikentän talismaani elementissään!

Nicolo Barella, Italia
AOP

Italia avasi EM-turnauksen voitolla, kun Albania kukistui jännittävien vaiheiden jälkeen 2-1 numeroin. Yksi ottelun näkyvimmistä pelaajista oli taitavasti Azzurrin peliä rytmittänyt Nicolo Barella. Inter Milanin tähti myöntää, että alun takaiskumaali olisi voinut osoittautua kohtalokkaaksi.

Italia ja Albania kohtasivat lauantain kolmannessa ottelussa. Borussia Dortmundin kotiareena Signal Iduna Parkilla pelattu kamppailu lähti räväkkästi liikkeelle, kun Albania siirtyi johtoon vajaan minuutin kohdalla.

Nedim Bajrami kiitti saamastaan lahjasta ja iski Albanian johtoon 23. sekunnin jälkeen. Kyseessä oli EM-kisahistorian nopein maali. Italia punnersi kuitenkin väkisin rinnalle ja ohi Alessandro Bastonin ja Nicolo Barellan maaleilla.

Barella oli yksi kentän näkyvimmistä pelaajista, eikä häntä vaivannut loukkaantuminen näyttänyt häiritsevän lainkaan. Inter Milanin pelaaja joutui jättämään väliin Italian molemmat harjoitusmaaottelut ennen EM-kisoja.

– Alku oli hieman outo, avausmaali 23 sekunnin jälkeen voi todella satuttaa pelaajia psykologisesti, Barella myönsi.

– Halusimme kuitenkin tämän voiton, meidän olisi pitänyt tehdä enemmän maaleja. Putosimme hieman liian alas lopussa, mutta aloitimme (turnauksen) oikealla jalalla tämän voiton myötä.

Lähde: Football Italia

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos