Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

50 miljoonan euron hintalappu! – Nappaako ManU Bayernin hollantilaistähden?

Matthijs de Ligt
AOP

Bayern München vaatii hiljattain julkaistujen tietojen mukaan Manchester Unitedilta 50 miljoonan euron siirtosummaa Matthijs de Ligtistä. ManU on ollut uuden topparin perässä alkuvuodesta lähtien.

Manchester United on tehnyt uuden keskuspuolustajan hankkimisen yhdeksi kesän siirtoikkunan prioriteeteista Raphaël Varanen lähdön jälkeen.

Evertonin Jarrad Branthwaite on yksi Unitedin kärkiehdokkaista, mutta heidän ensimmäinen tarjouksensa tuli nopeasti hylätyksi Toffeesin toimesta.

United on valmis kääntämään katseensa muualle, jos Branthwaiten kauppa osoittautuu liian kalliiksi. Everton vaatii 21-vuotiaasta pelaajasta lähteiden mukaan yli 80 miljoonan euron korvausta.

Matthijs de Ligtiä pidetään niin ikään yhtenä vaihtoehtona Unitedille, ja valioliigaseura on aloittanut sisäiset keskustelut hollantilaisen hankinnasta. De Ligt pelasi aiemmin United-manageri Erik ten Hagin alaisuudessa Ajaxissa.

Bayern München on valmis myymään de Ligtin tänä kesänä, mutta haluaa väitetysti 50 miljoonan euron korvauksen.

De Ligt, joka siirtyi Bayerniin 77 miljoonan euron sopimuksella Juventuksesta heinäkuussa 2022, kärsi tällä kaudella loukkaantumisista ja aloitti vain 16 ottelua Bundesliigassa. Toppari on osa Hollannin joukkuetta, joka avaa tänään EM-kisat omalta osaltaan Puolaa vastaan.

Lähde: Metro.co.uk

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos