Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Räjäyttääkö ManU pankin? – Valioliigatopparin hankinta askelta lähempänä!

Jarrad Branthwaite, Everton.
AOP

Manchester United on aloittanut neuvottelut Evertonin kanssa Jarrad Branthwaiten pelioikeuksista, lähteet tietävät kertoa.

Manchester United on tuoreiden raporttien mukaan edistynyt Jarrad Branthwaiten hankinnan suhteen. ManU:n kerrotaan sopineen henkilökohtaisista ehdoista puolustajan kanssa ja pyrkivän pääsevän pikaisesti yhteisymmärrykseen Evertonin kanssa, jotta siirto toteutuisi.

Everton arvioi Branthwaiten arvoksi yli 70 miljoonalla puntaa ja aikoo raportoidusti pitää tästä kiinni.

Erik ten Hag etsii kesällä vahvistuksia Unitedin puolustukseen, ja 21-vuotias Branthwaite on noussut yhdeksi hollantilaismanagerin tärkeimmistä kohteista.

Branthwaite oli osa Englannin alustavaa EM-kisamiehistöä, mutta jäi niukasti Gareth Southgaten lopullisen joukkueen ulkopuolelle.

Man United uskoo, että Branthwaite on oikea mies johtamaan heidän takalinjaansa, mutta se ei aio maksaa ylihintaa, sillä Sir Jim Ratcliffe on päättänyt olla heittämättä rahaa hukkaan.

Vaikka myös La Ligan ja Mestarien liigan päättyneellä kaudella voittaneen Real Madridin on huhuttu olevan Branthwaiten perässä, Man United uskoo omiin mahdollisuuksiinsa.

Branthwaite pelasi viime kaudella 41 kertaa Evertonin paidassa ja teki kolme maalia auttaessaan joukkuetta säilyttämään sarjapaikkansa.

Lähde: talkSPORT

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos