Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Chelsean kärsimykselle hieman helpotusta – Parjattu tähtihankinta onnistui viimein

Mykhaylo Mudryk onnisti viimein maalinteossa Valioliigassa
AOP

Chelsean onnistui nappaamaan maanantaina kauden toisen voittonsa Valioliigassa, kun se kaatoi Länsi-Lontoon derbyssä Fulhamin lukemin 0-2.

Chelseaan viime kaudella kovin odotuksin hankittu Mykhaylo Mudryk, onnistui ottelussa vihdoinkin avaamaan maalitilinsä Valioliigassa. Ukrainalaistähti laukoi 18. peliminuutilla vierailijat johtoon ja päätti samalla 21 ottelua kestäneen maalittoman jaksonsa Valioliigassa.

Chelsea-manageri Mauricio Pochettino on seissyt kritiikkiä osakseen saaneen Mudrykin takana ja on osoittanut luottonsa 22-vuotiaaseen pelaajaan antamalla tälle jälleen peliaikaa vaikeuksista huolimatta.

– Misha pelasi, koska hän osoittaa harjoituksissa, että hän ansaitsee sen, Pochettino kommentoi pelin jälkeen.

– Hän oli todella keskittynyt ja hänen esityksensä harjoituksissa antoivat meille luottamusta laittaa hänet kentälle. Nuoret pelaajat tarvitsevat aikaa asettua ja Misha on muuttunut valtavasti siitä kun hän ensin saapui tänne.

Chelsean johdon tuplasi vain reilu pari minuuttia Mudrykin jälkeen Armando Broja, jolle Fulhamin Tim Ream lahjoitti osuman virheensä myötä.

Voitto ottelusta oli Chelsealle ehdottomasti ansaittu, joskin se päästi Fulhamia hieman paremmin mukaan peliin laskettuaan kovaa prässiään.

Heikosti kautensa aloittanut Chelsea nousi voitolla nyt kahdeksaan pisteeseen ja istuu sarjataulukossa sijalla 11.

Voitto oli Pochettinon ryhmälle vasta toinen tällä kaudella Valioliigassa. Ennen maanantain ottelua siniset olivat onnistuneet kuudessa pelaamassaan ottelussa iskemään ainoastaan viisi maalia.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos