Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Karmea virhe Valioliigassa sai asiantuntijan pois tolaltaan: “Olemme kriisipisteessä”

Jamie Carragher uskoo VAR:in olevan kriisissä
AOP

Liverpoolin ja Tottenhamin lauantaisen pelin jälkipyykki jatkuu edelleen. Tottenham korjasi ottelusta pisteet mukaansa 2-1 voiton myötä, mutta pelin tuomarointi sekä erityisesti VAR:in toiminta puhututtavat edelleen.

VAR ei puuttunut tilanteeseen, kun Luis Diazin maali hylättiin virheellisesti paitsiona ottelun ensimmäisellä puoliajalla.

Englantilaisessa ammattilaisjalkapallossa tuomaritoiminnasta vastaava erotuomarijärjestö PGMOL myönsi heti lauantaina, että tilanteessa tapahtui “inhimillinen virhe” ja että maali olisi pitänyt hyväksyä.

Entinen Liverpool-pakki ja Sky Sportsin asiantuntija Jamie Carragher puhui tapauksesta maanantaina ja totesi “VAR:in olevan kriisissä”.

– En usko, että tunne VAR:in ympärillä on koskaan ollut alhaisempi, Carragher totesi.

– Minusta tuntuu, että tämä on kuin kriisipiste VAR:ille tässä maassa.

– Se ei johdu vain tästä päätöksestä, vaan siitä, mitä on tapahtunut koko kauden ajan, kuten tilanteesta Wolvesin ja Manchester Unitedin välisessä ottelussa, mies heitti.

Liverpool ei sulattanut PGMOL:in anteeksipyyntöä ja selitystä tilanteesta, vaan piti sitä “mahdottomana hyväksyä”. Seura esittikin maanantaina vaatimuksen saada kuulla tallenteet erotuomari Simon Hooperin ja vastaavana videotuomarina toimineen Darren Englandin kommunikoinnista tilanteessa.

– Olemme kaikki tehneet virheitä ja ymmärrän heitä. Mutta tämä oli kauhea virhe ja siitä annettua selitystä ei oikeastaan voi oikein uskoa, Carragher kommentoi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos