Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Ryövättiinkö Ukrainalta pilkku Italiaa vastaan? – ”Me emme tee näitä päätöksiä”

Jalkapallokenttä.
Unsplash

Italia varmisti maanantaina paikkansa ensi kesänä pelattavissa EM-kilpailuissa. Hallitseva Euroopan mestari etenee lopputurnaukseen lohkonsa kakkosena. Ukrainan on tyytyminen jatkokarsintoihin, joskin maalle jäi runsaasti jossiteltavaa 0-0 tasapeliin päättyneestä ottelusta.

Italia, joka voitti vuonna 2021 pelatut EM-kilpailut selvitti tiensä ensi kesänä Saksassa pelattavaan lopputurnaukseen. Maa sai näin ollen hieman balsamia haavoilleen, sillä sinipaidat jäivät katastrofaalisella tavalla rannalle viime vuonna pelatuista Qatarin MM-kilpailuista.

Italian EM-kisapaikka sai sinettinsä maanantaina, kun joukkue pelasi maalittoman tasapelin toisen suoran jatkajan paikasta taistelleen Ukrainan kanssa. Italia joutui pelin lopussa puolustuskannalle ja säästyi hieman onnekkaasti rangaistuspotkutuomiolta, kun Bryan Cristanten rike Mykhaylo Mudrykia kohtaan jäi jostain syystä viheltämättä.

Ukrainan päävalmentaja, Sergiy Rebrov oli tuomiosta eri mieltä, muttei halunnut kritisoida tuomaripäätöstä.

– Mielestäni se oli rangaistuspotku, mutta näitä tilanteita varten on olemassa erotuomari ja VAR. Me emme tee päätöksiä. Tuomaria ei kutsuttu tarkastamaan tilannetta. Mielestäni tilanne oli pilkku, mutta VAR ei nähnyt tarpeelliseksi kutsua tuomaria katsomaan tilannetta, Rebrov kommentoi Football-Italian mukaan.

Ukraina jatkaa kisapaikan tavoittelua maaliskuussa pelattavissa jatkokarsinnoissa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos