Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Barca voittoon entisen Real-tähden omalla maalilla – Xavi ylisti nuorukaisen otteita

Jalkapallo
Pexels

FC Barcelona kohtasi Sevillan La Ligassa perjantaina. Ottelu päättyi tasaisten vaiheiden jälkeen Barcan 1-0 voittoon. Katalonialaisten manageri, Xavi Hernandez hehkutti pelin jälkeen Fermin Lopezin suoritusta.

Barcelona ja Sevilla järjestivät todella tasaväkisen näytöksen La Ligan perjantain ainoassa kamppailussa. Peli päättyi lopulta Barcan 1-0 voittoon Sergio Ramosin oman maalin myötä, mutta Blaugrana sai ottelusta myös jobinpostia.

Tähtipelaaja Raphinha loukkasi itseään reilun puolen tunnin kohdalla ja oli pakotettu tulemaan vaihtoon. Entisen Leeds-hyökkääjän tilalle saapuneen Fermin Lopezin ennakkoluuloton pelaaminen teki kuitenkin Barca-koutsi Xavi Hernandeziin suuren vaikutuksen.

– Fermin on aloittanut erittäin vahvasti. Hänellä riittää laatua, vaikka muille jakaa. Jos hänellä riittää uskoa, voi hänestä kehittyä Barcelonan vakiopelaaja monen vuoden ajaksi. Akatemiamme toimii ja meidän täytyy antaa sieltä nouseville pelaajille mahdollisuuksia.

– Rehellisesti sanottuna hän näyttää minusta hyvältä pelaajalta. Hän ei menetä palloa, hänellä on hyvä tekniikka ja voi laukoa rangaistusalueen ulkopuolelta. Hänellä on paljon ominaisuuksia ja hän voi auttaa meitä paljon. Hän pelasi tänään loistavan pelin, joten olen erittäin tyytyväinen häneen.

Lähde: Football Espana

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos