Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Unitedin loukkaantumissuma kasvaa – Tähtitoppari pitkään sivussa?

Old Trafford
Unsplash

Lisandro Martinezin loukkaantuminen on tuorein isku Manchester Unitedille. Argentiinan paidassa maailmanmestaruuden voittanutta puolustajaa uhkaa pahimmassa mahdollisessa tapauksessa pitkä huili.

Valioliigaseura Manchester United on kärsinyt tällä kaudella useista loukkaantumisista. Tällä hetkellä puolustuksesta vammojen takia sivussa ovat Luke Shaw, Tyrell Malacia ja Aaron-Wan Bissaka.

Myös Raphael Varane on kärsinyt loukkaantumisista, vaikka kirjoitushetkellä ranskalainen onkin terveenä.

Nyt ManU on kuitenkin saanut lisää jobinpostia Lisandro Martinezin kohdalla. Martinez joutui missaamaan viime kauden lopulla muutaman ottelun loukattuaan jalkaansa. Miehen vanha vamma paheni jälleen tällä kaudella pelatussa Arsenal-ottelussa.

Martinez jatkoi urhoollisesti pelaamista kipujen kanssa seuraavien viikkojen ajan, mutta joutui lopulta hakeutumaan lasaretin puolelle. United julkaisi Martinezin tilanteesta seuraavanlaisen tiedotteen:

– Lisandro Martinez on sivussa tositoimista jalkavamman takia, jonka hän kärsi alun perin huhtikuussa. Tällä hetkellä hän on pakotettu jäämään sivuun, jotta kuntoutusjakso saadaan aloitettua.

– Kaikki Manchester Unitedissa toivottavat Lisandrolle pikaista toipumista. Odotamme innolla näkevämme hänet jälleen kentällä.

Martinezin paluuaikataulusta ei ole tietoa, mutta tilanne ei näytä hyvältä Unitedin kannalta.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos