Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

La Ligan huippuottelussa draamaa: ”Tällaiset asiat ovat osa jalkapalloa ja elämää”

Sergio Ramos
AOP

Sergio Ramos oli La Ligan perjantain kierroksen epäonnensoturi. Kokenut puolustaja teki oman maalin Sevillan verkkoon, jonka myötä FC Barcelona nappasi täyden pistepotin. Barcan päävalmentaja, Xavi Hernandez kehui pelin jälkeen entistä maajoukkuetoveriaan.

FC Barcelonan uskottiin liitelevän helppoon voittoon Sevillaa vastaan, mutta toisin kävi. Jose Luis Mendilibarin miehistö lähti otteluun erittäin hyvin valmistautuneena pystyen tekemään Blaugranan olon paikoitellen todella tukalaksi.

Ratkaisu syntyi lopulta toisella puoliajalla, kun konkaripuolustaja, Sergio Ramos ohjasi pallon omaan maaliin Lamine Yamalin keskityksestä. Barcelonan luotsi, Xavi Hernandez antoi kuitenkin Football Espanan mukaan synninpäästön entiselle kilpakumppanilleen ja maajoukkuetoverilleen.

– Minulla ei ole ollut mahdollisuutta nähdä Ramosia tai keskustella hänen kanssaan. Hän on uskomaton puolustaja. On upeaa nähdä, että hän pystyy edelleen pelaamaan näin korkealla tasolla tuon ikäisenä. Hän on täysiverinen ammattilainen.

– Hänellä oli epäonnea maaliin johtaneessa tilanteessa, mutta me hyödyimme siitä. Tällaiset asiat ovat osa jalkapalloa ja elämää.

– Mielestäni hän ansaitsee kuitenkin kaiken kunnioituksen. Hän pelasi tilanteessa oikein ja yritti puolustaa, mutta pallo vain sattua kimpoamaan hänestä maaliin. Siitä huolimatta hän pelasi hienon ottelun.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos