Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Todellista seurauskollisuutta: Kingsille loistavia uutisia sopimusrintamalta

Anze Kopitar
AOP

Anze Kopitar on allekirjoittanut Los Angeles Kingsin kanssa 14 miljoonan dollarin arvoisen kahden vuoden jatkosopimuksen. Uusi kontrahti astuu voimaan vuonna 2024 ja takaa hyökkääjälle noin 7 miljoonan dollarin vuosiansiot.

Anze Kopitar oli päättyneellä kaudella tuttuun tapaan Los Angeles Kingsin paras pistemies. Umpisurkea Kings tuntuu kadottaneen kokonaan suuntansa, mutta Kopitar mättää vuodesta toiseen kovia tehoja. Päättyneellä kaudella Kopitar kirjautti 82 runkosarjapeliin 74 pinnaa.

Slovenialainen on tahkonnut taalaliigassa 17 kautta ja kyseessä oli peräti 15 kerta, kun hän oli joukkueensa tehokkain pelaaja. Tämän lisäksi mies oli ykkösenä lähes kaikissa muissakin Kingsin sisäisissä tilastoissa.

Kopitar, joka on Los Angelesin seurahistorian toiseksi eniten otteluita pelannut pelaaja ja kaikkien aikojen kolmanneksi paras pistemies, päätti tehdä jatkoa nykyiselle sopimukselleen ja allekirjoitti uuden kaksivuotisen diilin.

– Los Angelesista on tullut koti minulle ja perheelleni, joten olen innoissani voidessani jatkaa uraani täällä, Kopitar kertoi.

– Olen ollut pitkään osa tätä organisaatiota ja uskon, että joukkue on lähellä saavuttaa jotain suurta. Haluan olla edelleen mukana ja tehdä osani, että voimme taistella jälleen Stanley Cupista.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos