Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Onko tässä NHL:n kuumimman lupauksen tuleva mentori? – ”Valtava asia Blackhawksin kannalta”

Corey Perry
AOP

NHL-veteraani Corey Perry päätti jatkaa pitkää uraansa saatuaan lähtöpassit Tampa Bay Lightningista. Uudeksi osoitteeksi valikoitui Chicago Blackhawks, jonka kannattajilla ei ole kovinkaan lämpimiä muistoja pelaajasta.

Kuten aiemmin uutisoimme, Corey Perryn siirtyminen Chicago Blackhawksiin oli viimeistelyä vaille valmis. Asia varmistui hiljattain Perryn lyötyä nimensä vuoden mittaiseen ja neljän miljoonan dollarin arvoiseen sopimukseen. Kanadalaisen edellinen seura sai vastineeksi ensi vuoden NHL-draftin seitsemännen kierroksen varausnumeron.

Perry kertoo olevansa innoissaan siirtonsa jälkeen ja yltyi myös hehkuttamaan tulevaa joukkuetoveriaan, Conor Bedardia. Tämän kesän varaustilaisuuden ensimmäisenä pelaajana varattu Bedard oli vain muutaman kuukauden ikäinen, kun Perry debytoi NHL-kaukaloissa vuonna 2005.

– Olen täynnä intoa siirtyessäni uuteen joukkueeseen ja tietysti mahdollisuudesta päästä pelaamaan Bedardin kanssa. Olen katsonut hänen pelejään etenkin nuorten MM-kisoissa ja hänen saapumisensa on valtava asia Blackhawskin kannalta.

Perryllä on täysi työ voittaa intohimoiset Chicago-kannattajat puolelleen, sillä miehestä ei ole kaupungissa kovinkaan lämpimiä muistoja. Kanadalainen edusti Anaheim Ducksia vuonna 2015, jolloin Ducks ja Blackhawks ottivat varsin lämpimissä merkeissä yhteen Läntisen konferenssin finaaleissa.

– Olen pelannut tätä joukkuetta vastaan useita tunnepitoisia kamppailuja, mutta olen iloinen ollessani tällä puolella. En malta odottaa kauden alkamista, Perry päätti.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos