Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Tampa Baylle järkyttäviä uutisia! – Ykköskassari pitkälle sairauslomalle!

NHL
Unsplash

NHL:n kestomenestyjä Tampa Bay Lightning on saanut surkeita uutisia uuden kauden kynnyksellä. Joukkueen monivuotisen ykköstorjujan Andrei Vasilevskiyn selkävamma vaatii leikkaushoitoa, jonka myötä hänen uskotaan olevan sivussa parin kuukauden ajan.

Toissa vuonna Stanley Cupin voittoa juhlinut Tampa Bay Lightning joutuu aloittamaan uuden kauden ilman ykkösmaalivahtiaan Andrei Vasilevskiya.

Kiekkofani.com kertoo, että venäläiskassarin selkävamma vaatii leikkaushoitoa, joka tarkoittaa todennäköisesti noin parin kuukauden huilia. Tampan kannalta kyseessä on valtava takaisku, sillä Vasilevskiy lukeutuu taalaliigan valovoimaisimpien tähtien joukkoon.

Venäläinen on pelipaikkansa parhaimmistoa ja hän on ollut yksi Lightningin viime vuosien menestyksen tärkeimmistä tekijöistä. Vasilevskiyn tilastot kertovat omaa kieltään hänen tasostaan.

Mies on tähän mennessä pelannut 425 NHL-ottelua, joista on irronnut 263 voittoa. Edellisen kuuden kauden aikana Vasilevskiy on torjunut vähintään 30 voittoa.

Lightningin selkeän ykköstorjujan poissaolon myötä valmentaja Jon Cooperilla riittää toden teolla mietittävää. Mitat täyttävää korvaajaa ei ole saatavilla naftaliinista, sillä Tampalla on rosterissaan vähemmän mairittelevia korvaajia, kuten Jonas Johansson, Matt Tomkins ja Huge Alnefelt.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos