Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Patrik Laine loisti jälleen uudella pelipaikalla! – Hieno tunnustus suomalaishyökkääjälle

Patrik Laine loisti jälleen Columbuksen keskushyökkääjänä
AOP

Patrik Laine oli jälleen hyvässä vireessä, kun Columbus Blue Jackets pelasi Buffalo Sabresia vastaan NHL-kauden harjoitusottelussa keskiviikkona.

Patrik Laine on totuttu urallaan näkemään laitahyökkääjänä, mutta uuden NHL-kauden alla suomalainen on testannut uutta roolia Columbus Blue Jacketsissa keskushyökkääjänä. Harjoitusotteluiden perusteella rooli sopii suomalaisella hyvin ja miehen otteet ovat olleet lupaavia.

Keskiviikon harjoitusottelussaan Blue Jackets kaatoi Buffalo Sabresin lukemin 5-3. Laine loisti ykkösketjun sentterinä ja iski ottelussa tehot 1+1. Maali oli suomalaiselle harjoitusotteluissa jo kolmas. Syöttöpisteitä Laine on kerännyt neljässä harjoitusottelussa kolme kappaletta.

Koko Columbuksen ykkösketju oli Laineen johdolla tulessa keskiviikkona. Myös suomalaisen rinnalla pelanneet Johnny Gaudreau ja Kirill Marchenko iskivät kumpainenkin yhdet osumat sekä antoivat yhdet maalisyötöt.

Maalinsa Laine iski heti ottelun ensimmäisessä erässä. Suomalainen sai Gaudreaulta loistavan tarjoilun maalin eteen ja mies pääsi tuikkaamaan kiekon lähietäisyydeltä reppuun. Laine valittiin Buffalo-ottelussa yhden tähden pelaajana.

Laineen Columbus aloittaa NHL-kautensa 12. lokakuuta kotiottelulla Philadelphia Flyersia vastaan.

Mikäli video Laineen maalista ei näy, näet sen täältä.

Lähde: Iltalehti

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos