Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Suomen NHL-tähti ilman sopimusta ensi kaudelle – Onko aika NHL:ssä taputeltu?: “Täysi usko vielä”

Jesse Puljujärvi kuntoutuu parhaillaan lonkkaleikkauksesta
AOP

Jääkiekkotähti Jesse Puljujärvi on vaikeassa tilanteessa urallaan, sillä mies on ilman sopimusta ensi kaudeksi. Tilannetta vaikeuttaa entisestään valtava kuntoutumisprosessi, mikä miehellä on vielä edessään.

25-vuotiaan Jesse Puljujärven molemmat lonkat leikattiin kesäkuussa New Yorkissa. Kesän mies on toipunut leikkauksesta sekä kuntoutunut Suomessa. Isosta loukkaantumisesta takaisin pelikentille toipuminen voi kuitenkin viedä vielä kuukausia. Puljujärvi itse sovittelee paluutaan joulu-tammikuulle.

– On ollut vaikeita päiviä. Leikkauksen jälkeen pari-kolme viikkoa oli vaikeaa. Oli kipuja, eikä tiennyt mihin suuntaan kuntoutus alkaa rullaamaan, Puljujärvi kertoi Iltalehden haastattelussa.

Vaikka monet kiekkofanit ovatkin sitä mieltä, että tornion kasvatin aika NHL:ssä on taputeltu, ei mies itse näe muuta tavoitetta, kuin maailaman parhaaseen kiekkoliigaan paluun.

– Tähtäimessä on vain NHL.

– Olen saanut pelata NHL:ssä ja tiedän mitä se on. Nyt takana on iso loukkaantuminen, mutta jos kaikki menee hyvin, en näe syytä, miksi en voisi sinne palata, mies tuumi.

Puljujärven kasvattajaseurassa Oulun Kärpissä tätä ei siis tulla näillä näkymin näkemään.

NHL uransa aikana Puljujärvi on edustanut Edmonton Oilersia ja Carolina Hurricanesia. Aina miehellä ei ole ollut NHL:ssä helppoa ja siksi monet epäilevätkin tämän paluuta. Miehellä itsellään tavoite on kuitenkin selvä ja luotto sen saavuttamiseen täydet 100%.

– Mulla on täysi usko, että palaan vielä huipulle. Saan balanssin kohdalle, että pystyn vielä pelaamaan huippulätkää, Puljujärvi totesi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos