Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Detroitin pistelinko uskoo parempaan huomiseen: ”Olemme ottaneet oikeita askelia”

Dylan Larkin
AOP

Detroit Red Wings on ollut yksi NHL:n suurimpia alisuorittajia kuluneella vuosikymmenellä. Takavuosien kestomenestyjä ei ole yltänyt pudotuspeleihin peräti seitsemään vuoteen. Joukkueen kapteeni Dylan Larkin uskoo kaiken olevan mahdollista tulevalla kaudella.

Dylan Larkin varattiin NHL:ään Detroit Red Wingsin toimesta vuonna 2014. Seuraavalla kaudella tuulennopea hyökkääjä debytoi seuran AHL-joukkueen Grand Rapids Griffinsin paidassa päästen pelaamaan Calder Cupin finaaleissa.

Tämän jälkeen koitti kutsu nopeasti pykälää ylöspäin ja Larkin on ollut yksi Red Wingsin runkopelaajista useamman vuoden ajan. Mies on toiminut joukkueen kapteenina vuodesta 2021 lähtien.

Larkinin ympärillä riitti paljon puhetta viime kauden päättymisestä lähtien, mutta lopulta hän päätti sitoutua autokaupunkiin kirjoittamalla Red Wingsin kanssa mammuttimaisen kahdeksan vuoden ja 69,6 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen.

Detroitissa varttunut Larkin kertoo pitäneensä joukkueessa jatkamista ainoana vaihtoehtonaan.

– Koko tämä tarina tuntuu merkitykselliseltä. Tiedän, että edellisen sopimukseni lähestyessä päätöstään puhetta riitti valtavasti. En silti missään vaiheessa halunnut jatkaa uraani muualla.

Red Wings ei ole yltänyt seitsemään vuoteen pudotuspeleihin, mutta Larkin uskoo joukkueen olevan matkalla oikeaan suuntaan.

– Olemme ottaneet oikeita askelia viime vuosina. Olen todella innoissani, mutta kaiken täytyy klikata oikealla hetkellä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos