Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Onko tässä NHL:n kuumin mestarisuosikki? – ”Liigan paras joukkue”

Leon Draisaitl
AOP

Edmonton Oilers lähti viime kauteen kovin odotuksin, mutta matka tyssäsi pudotuspelien toisella kierroksella Vegas Golden Knightsin käsittelyssä. Oilersin pistelinko, Leon Draisaitl uskoo, että menneet pettymykset tulevat auttamaan joukkuetta tulevaisuudessa.

NHL:n perinteikkäimpiin seuroihin lukeutuva Edmonton Oilers on tippunut kahdella edellisellä kaudella pudotuspeleissä tulevalle mestarille. Kaudella 2021-2022 matka päättyi Konferenssifinaaleissa Coloradoa vastaan ja viime keväänä tie nousi pystyyn Vegas Golden Knightsin käsittelyssä.

Oilersin suurimpiin tähtiin lukeutuva Leon Draisaitl uskoo, että koetut pettymykset on mahdollista kääntää tulevaisuudessa voimavaraksi.

– On selvää, että haluamme voittaa Stanley Cupin. Siitä ei ole epäilystäkään. Samaa tavoittelevat kuitenkin kaikki muutkin joukkueet, joten on selvää, että tulemme kohtaamaan ylä- ja alamäkiä. Meillä on silti oikeanlainen ryhmä kasassa.

– Olemme oppineet paljon muutaman viime vuoden aikana. Mielestäni olemme liigan paras joukkue, kun puhutaan otteluiden voittamisesta. Emme ole kuitenkaan aina riittävän hyviä välttämään tappioita.

– Jossain vaiheissa meiltä on puuttunut vaadittavaa kypsyyttä. Joskus sitä joutuu kohtaamaan vaikeuksia, mutta niistä voi aina ottaa opikseen tulevaisuutta varten.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos