Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Suomalaisvahti siirtyy eksoottiseen osoitteeseen: ”Mahdollisuus saavuttaa jotain erityistä”

Antti Karjalainen, HPK:n paidassa.
AOP

Ison-Britannian pääsarjassa pelaava skotlantilainen Glasgow Clan on tehnyt sopimuksen suomalaisen Antti Karjalaisen kanssa. Sotkamolaistaustainen maalivahti jättää näin ollen monikansallisen Alps Hockey Leaguen taakseen. Karjalainen allekirjoitti uuden seuransa kanssa yksivuotisen sopimuksen.

Suomalaismaalivahti, Antti Karjalainen, 27, lähtee ensi kaudeksi jälleen kohti uusia haasteita. Päättyneellä kaudella Alps Hockey Leaguessa HDD Jesenicessa kiekkoillut Karjalainen on Glasgow Clanin toinen maalivahtihankinta lyhyen ajan sisään, sillä Jake Kieliy liittyi seuraan viime viikolla.

Karjalainen oli todella hyvillä mielin päästessään jälleen kerran tutustumaan uuteen liigaan. Kotimaan sarjojen lisäksi maalivahti on pelannut muun muassa Saksan ja Slovakian liigoissa.

– Odotan todella innokkaana pääseväni edustamaan Glasgow’ta. Olen kuullut paljon hyviä asioita tästä liigasta ja pelien aikana vallitsevasta tunnelmasta, suomalainen kertoi.

– Suurin syy sille, miksi päätin siirtyä tänne, oli halu päästä pelaamaan korkeammalla tasolla. Olen ymmärtänyt, että tämä organisaatio jatkaa kasvamistaan ja on matkalla oikeaan suuntaan.

– Maisemanvaihdos on tuonut mukanaan paljon positiivisia asioita. Olen innoissani päästessäni jälleen jäälle ja tapaamaan uudet joukkuetoverini. Totuttelu vaatii aina aikansa, mutta uskon, että meillä on mahdollisuus saavuttaa jotain erityistä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos