Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Loukkaantumisista kärsinyt supertähti uudessa tilanteessa: ”Edelleen sama pelaaja kuin aiemmin”

Max Pacioretty
AOP

Max Pacioretty oli pitkällä NHL-urallaan ensimmäistä kertaa tilanteessa, jossa hänellä ei ollut voimassa olevaa sopimusta. Viime kaudella Carolina Hurricanesia edustanut jenkkihyökkääjä päätti lopulta solmia yksivuotisen ja kahden miljoonan dollarin arvoisen diilin Washington Capitalsin kanssa.

Carolina Hurricanesin nutussa päättyneellä sesongilla pelanneen Max Paciorettyn kausi sujui vaikeissa merkeissä. Kokenut yhdysvaltalainen oli alkukaudella sivussa peräti 38 runkosarjaottelusta hänen toipuessaan akillesjänneleikkauksesta.

Vyölle kertyi yhteensä lopulta vain viisi peliä ja moni uskoi jenkin ripustavan hokkarit naulaan. Toisin kuitenkin kävi ja mies päätti lopulta solmia kauden mittaisen sopimuksen Washington Capitalsin kanssa.

Pacioretty kommentoi jatkopäätöstään seuraavasti:

– Tämä oli minulle täysin uudenlainen tilanne, sillä en ole koskaan aiemmin ollut vapaa-agentti. Minulla oli loukkaantumisesta toivuttuani muutamia eri vaihtoehtoja.

– Lopulta tulin siihen tulokseen, että Washington tarjoaa minulla parhaat mahdollisuudet näyttää, että olen edelleen sama pelaaja kuin aiemmin.

Capitalsin GM:llä, Brian McLellanilla on kovat odotukset uutta pelaajaansa kohtaan.

– Meidän täytyy pystyä tekemään enemmän maaleja ja Pacioretty voi auttaa meitä siinä. Hän on kuulunut usean vuoden aikana liigan parhaimpien maalintekijöiden joukkoon.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos