Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Suomalaistähti hurjasteli NHL:ssä! – Yllätti itsensäkin: “Yritin syöttää, mutta kelpaa tämäkin”

Niko Mikkola osui kahdesti kun Florida PAnthers kaatoi Edmonton Oilersin
AOP

Florida Panthersin suomalaispakki Niko Mikkola oli tulessa viime yön NHL-kierroksella.

Florida Panthersin suomalaistähti Niko Mikkola iski kahdesti ja auttoi joukkueensa 5-3 voittoon Edmonton Oilersista viime yön NHL-kierroksella.

Mikkolan ensimmäinen osuma nähtiin ensimmäisen erän loppupuolella, kun suomalainen toi joukkueensa Oilersin rinnalle ja tasoitti taukolukemiksi 2-2. Kevin Stenlund jätti kiekon Mikkolalle maalin edessä ja suomalainen pääsi laukomaan tulisella laukauksella kiekon reppuun.

Toisessa erässä Mikkola toi jälleen kotijoukkueen tasoihin viimeistelemällä maalin vasemmasta laidasta. Oilersin Connor McDavid oli vienyt vierasjoukkueen vain reilua minuuttia aiemmin johtoon.

Toisesta osumastaan suomalainen paljasti, että yritti syöttää kiekon maalin takakulmalla odottaneelle Evan Rodriguesille, mutta kiekko menikin reppuun, mistä suomalainen oli luonnollisesti mielissään.

– Yritin syöttää maalin takakulmalle olleelle Rodriguesille, mutta kiekko menikin sisään. Kelpaa sekin, suomalainen myhäili.

Kahden maalin ottelu oli Mikkolalle tämän uran ensimmäinen NHL:ssä. Hattutemppukin olisi suomalaiselle varmasti kelvannut, mutta mies oli kahteenkin osumaan tyytyväinen.

– Se olisi ehkä ollut jo liikaa minulle, Mikkola vitsaili toimittajan udellessa, kuinka kovin suomalainen olisi halunnut hattutempun.

Mikäli video ei näy, näet sen täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos