Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Mikä maali! Suomalaishyökkääjä iski kahdesti hallitsevan mestarin verkkoon: “Ota kiinni jos saat”

Jesse Ylönen iski kaksi maalia NHL:ssä
AOP

Montreal Canadiensin suomalaishyökkääjä Jesse Ylönen iski kaksi maalia viime yön NHL-kierroksella.

Suomalaishyökkääjä Jesse Ylönen iski NHL:n hallitsevan mestarin Vegas Golden Knightsin reppuun kaksi osumaa perjantain vastaisen yön NHL-kierroksella. Suomalaisen osumat jäivät lopulta kuitenkin laihaksi lohduksi, sillä Canadiens joutui lopulta taipumaan 5-6 lukemin.

Ylönen veivasi kiekon kahden Vegas-puolustajan välistä ja karkasi yksin läpiajoon. Suomalainen viimeisteli varmasti kiekon reppuun ja kasvatti Montrealin johdon kahteen maaliin ottelun toisessa erässä.

– Ota kiinni jos saat, Canadiens hehkutti suomalaisen osumaa viestipalvelu X:ssä.

Ja kun maalin makuun kerran päästiin, päätti Ylönen painaa vielä toisenkin hallitsevan mestarin verkkoon. Ylösen toinen osuma oli Montrealille todella tärkeä, sillä se siirtyi sillä 4-3 johtoon, ohi tasoihin kirineen Vegasin.

Vegas tasoitti tilanteeksi kuitenkin vielä toisen erän lopussa 4-4 Shea Theodoren osumalla. Kolmannessa erässä vierasjoukkue iski erän ainokaisen ja korjasi voiton mukaansa.

Ylönen on iskenyt tällä kaudella kymmenessä pelaamassaan ottelussa tehot 3+0.

– Tuntui tietysti hyvältä, mutta sillä ei ole paljon merkitystä koska hävisimme, suomalainen harmitteli ottelun jälkeen haastattelussa.

– He [Vegas] ovat kova joukkue ja he liikkuvat paljon. He pelasivat tänään hyvän ottelun emmekä aivan yltäneet heidän tasolleen, Ylönen jatkoi.

Mikäli video ei näy, näet sen täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos