Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Patrik Laine antoi valmentajansa kuulla täyslaidallisen: “En ole tyhmä”

Patrik Laine ei mahtunut Columbus Blue Jacketsin kokoonpanoon NHL:ssä
AOP

Columbus Blue Jacketsin suomalaistähti Patrik Laine ei mahtunut joukkueensa kokoonpanoon lainkaan joukkueen maanantain vastaisen yön NHL-ottelussa.

Blue Jacketsin päävalmentaja Pascal Vincent kommentoi aikaisemmin, kuinka Laineen “on vedettävä henkeä ja tehtävä töitä saadakseen tuntumansa, laukauksensa ja itsevarmuutensa takaisin”.

Patrik Laine ei peitellyt pettymystään puhuessaan medialle tiistaina penkityksestään.

– Tämä on luultavasti koko urani noloin hetki. Tietenkään en ole iloinen siitä. He tietävät sen, Laine tulitti The Athleticin mukaan.

Columbus Blue Jackets kyntää parhaillaan NHL:ssä todella syvällä. Joukkueen maanatainen 2-5 tappio Philadelphia Flyersille oli jo joukkueen yhdeksäs perättäinen.

Laineen alkukausi NHL:ssä on ollut niin ikää vaisu. Suomalainen oli loukkaantumisen takia hetken sivussa, mutta on iskenyt toistaiseksi vasta tehot 2+1=3. Suomalainen ei kuitenkaan usko, että parempi pelivire löytyy katsomon puolelta.

– En usko, että itseluottamus löytyy poppareita syömällä katsomon puolelta. Se on minun mielipiteeni, Laine täräytti.

– Ymmärrän kyllä, että ne joilla peli kulkee pelaavat. En ole tyhmä. Mutta samaan aikaan, jos haluat löytää vireen, sinun tulee olla kentällä myös.

Laine tiedostaa itsekin, ettei oma alkukausi ole sujunut toivotulla tavalla ja parannusta on löydyttävä.

– En siltikään uskonut, että näin voisi käydä. Se on pakko myöntää. Mutta mitä tässä voi tehdä? Ei auta kuin hyväksyä se ja mennä sen mukaan. Selvää on se, että en ilahtunut tästä. Mielestäni tuo ei ollut reilu ratkaisu, suomalainen totesi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos