Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Ruotsalaistähdelle sorvattiin jättimäinen sopimus: ”Halusin sitoutua tänne pitkäksi aikaa”

Jesper Bratt
AOP

Loistavassa vireessä päättyneellä kaudella ollut Jesper Bratt päätti allekirjoittaa New Jersey Devilsin kanssa kahdeksan vuoden jatkosopimuksen. Diilin kokonaisarvo on yhteensä 63 miljoonaa dollaria.

Jesper Bratt pelasi huiman kauden mätettyään yhteensä 73 pojoa New Jersey Devilsin nutussa. Ruotsalaishyökkääjä oli yksi joukkueensa suurimmista onnistujista ja hyvät otteet poikivat paljon kysymyksiä hänen jatkostaan.

Brattista oli määrä tulla rajoitettu vapaa-agentti heinäkuun alussa, mutta miehelle sorvattiin jättimäinen kahdeksan vuoden ja 63 miljoonan dollarin arvoinen jatkopahvi.

– Juuri tällaista sopimusta toivoin, joten olen todella innoissani, ruotsalainen paljasti.

– Tuntuu erittäin hyvältä, että saimme kaiken valmiiksi. Se oli tietysti pääpainopisteeni, että haluan olla täällä pitkään. Tänä vuonna tapahtui paljon positiivisia asioita.

– Kun katson tätä joukkuetta ja joukkuetovereitani, joilla on pitkäaikaisia sopimuksia, tiedän että meillä on kasassa jotain, jonka varaan rakentaa tulevaisuudessa.

– Kahdeksan vuoden jatkosopimus oli asia, jonka eteen olimme valmiita tekemään paljon töitä. Halusin sitoutua tänne pitkäksi aikaa, jotta voin jatkaa kasvuani yhdessä joukkueen mukana. Olen todella iloinen, että kaikki järjestyi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos