Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Kanadalaissentteri vuoden jatkoon Montrealin kanssa: ”Olen velkaa tälle joukkueelle”

Sean Monahan
AOP

Sean Monahanin kausi oli loukkaantumisten sävyttämä, eikä miestä nähty juurikaan jäällä. Kanadalaisesta oli tulossa rajoittamaton vapaa-agentti, mutta hän päätti allekirjoittaa yksivuotisen jatkosopimuksen Montreal Canadiensin kanssa.

Sitkeiden loukkaantumisten kanssa paininut Sean Monahan pystyi pelaamaan päättyneellä kaudella vain 25 ottelua tehoin 6 + 11. Kanadalaishyökkääjä kärsi joulukuun alussa alavartalovamman, joka päätti hänen kautensa ennenaikaisesti.

Monahanin sopimus oli katkolla Montreal Canadiensin kanssa ja hänestä oli tulossa vapaa-agentti heinäkuun alussa. Mies päätti kuitenkin raapustaa nimensä yksivuotiseen jatkopahviin, jonka myötä hän jatkaa punanutussa ainakin ensi kauden ajan.

Vaikka miehen ensimmäinen vuosi Montrealissa meni piloille, on hän omien sanojensa mukaan innoissaan tulevasta.

– Olen nauttinut todella paljon ajastani täällä. Sen jälkeen kun kauteni päättyi ennen aikojaan, tunsin olevani velvollinen antamaan Montrealille toisen mahdollisuuden. Olen velkaa tälle joukkueelle ja kaikille kannattajillemme.

– Seura on osoittanut luottamusta minua kohtaan heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Minulla on loistava suhde valmennuksen kanssa ja olen todella iloinen voidessani edustaa tätä joukkuetta myös ensi kaudella.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos