Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Aleksander Barkovin Florida sai rumasti selkään NHL:n finaaleissa: “En halua miettiä nyt”

Florida otti rumasti takkiin NHL:n finaaleissa
AOP

Marssijärjestys oli harvinaisen selvä, kun NHL:n Stanley Cup mestaruus ratkottiin Vegasissa. Kuten Kiekkofani uutisoi, kotijoukkue Vegas Golden Knights murjoi Florida Panthersin finaalisarjan viidennessä ottelussa murskaluvuin 9-3 ja voitti seurahistoriansa ensimmäisen Stanley Cup mestaruuden otteluvoitoin 4-1.

Kuudetta kauttaan NHL:ssä pelaavassa Vegasin joukkueessa ei suomalaisväriä ole, joten pokaalia ei tänä vuonna saada Suomeen näytille. Karvaan tappion kokeneen Floridan riveissä pelaavat suomalaisista Aleksander Barkov, Anton Lundell sekä finaalisarjasta sivussa ollut Eetu Luostarinen.

Joukkueensa kapteenina toimiva Barkov myönsi, että tappio tuntuu äärettömän pahalta ja miehen oli vaikeaa haastattelussa yön peliä tai koko finaalisarjaa lähteä analysoimaan.

– Se syö tällä hetkellä, mutta en halua miettiä etteikö tällaista tilaisuutta enää tulisi, pettynyt Barkov kommentoi ottelun jälkeen.

– He pelasivat hyvin ja voittivat ja sillä selvä. Hyvä joukkue ja hyvä maalivahti.

Florida oli viidennen finaalin avauserässä vielä ihan hyvin pelissä mukana. Toisessa erässä joukkue oli kuitenkin pahasti kanveesissa, kun Vegas mätti toiseen erään neljä maalia ja karkasi saavuttamattomiin.

Floridan hieno kausi ja upea pudotuspelitaisto ei saanut siis joukkueen toivomaa päätöstä ja pettymys oli luonnollisesti myös Barkovilla päällimmäisenä mielessä. Mies löysi kuitenkin positiivistakin joukkueen keväästä ja pudotuspelirupeamasta.

– Ihan uskomattomia äijiä jokainen tässä pukukopissa. Jokainen antoi kaikkensa ja laittoi kaiken likoon. Oli todella hienoa tulla hallille päivittäin ja taistella näiden äijien kanssa, kapteeni kehui.

– Olen ylpeä joka äijästä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos