Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Penguinsille järisyttävä takaisku! – Pistelinko joutuu pitkälle sairaslomalle

Jake Guentzel
AOP

Pittsburgh Penguins on saanut surkeita uutisia sairastuvan puolelta, kun Jake Guentzelin nilkkavamma vaati leikkaushoitoa. Jenkkihyökkääjä joutuu raporttien mukaan huilaamaan kolmesta neljään kuukautta.

NHL-seura Pittsburgh Penguinsin GM, Kyle Dubas paljastaa, että joukkueen tärkeimpiin pelaajiin lukeutuva Jake Guentzel on känynyt keskiviikkona nilkkaleikkauksessa.

Miehen toipuminen pelikuntoon tulee todennäköisesti vaatimaan useamman kuukauden, joka on luonnollisesti kova takaisku Penguinsille. 28-vuotias Guentzel on paininut vammansa kanssa viime kauden päättymisestä lähtien.

– Kun Jake jatkoi harjoitteluintensiteetin lisäämistä osana valmistautumista tulevaa kautta varten, kävi nopeasti selväksi, että hänen nilkkavammansa ei osoittanut riittävästi parantumisen merkkejä hänen itsensä tai Penguinsin etua ajatellen, Dubas kommentoi Calgary Heraldin mukaan.

Guentzel on ollut yksi Penguinsin kantavista voimista liityttyään joukkueeseen kaudella 2016-2017. Suurimmaksi osaksi Sidney Crosbyn vierellä pelannut Guentzel on toistaiseksi mättänyt joukkueelle 195 maalia ja 227 syöttöä 453 pelin aikana.

Dubasin mukaan pelaajan kuntoa tullaan arvioimaan uudelleen myöhemmin, mutta tässä vaiheessa näyttää selvältä, ettei hän ole mukana, kun Penguins aloittaa kautensa lokakuussa Chicago Blackhawksia vastaan.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos