Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Entinen NHL-tähti povaa Bruinsille vahvaa kautta: ”Heillä on kasassa hyvä kokonaisuus”

Patrice Bergeron
AOP

Pitkä aikakausi tuli hiljattain päätökseensä, kun Boston Bruinsin pelaajalegenda, Patrice Bergeron ilmoitti uransa päättymisestä. Kanadalainen uskoo, että hänen entinen seuransa on tulevalla kaudella vahvoilla hänen lähdöstään huolimatta.

Boston Bruins on tulevalla kaudella uuden edessä, sillä joukkueen pitkäaikainen ykkössentteri, Patrice Bergeron päätti mittavan peliuransa. Bruinsia vuosikausien ajan omalla esimerkillään johtanut Bergeron kuului eittämättä taalaliigan parhaimpien keskushyökkääjien joukkoon, joten joukkueella on täysi työ hänen korvaamisessaan.

Bergeron kertoo olevansa kuitenkin luottavaisin mielin ja uskoo, että Bostonilla on kaikki eväät taistella menestyksestä myös lähitulevaisuuden aikana.

– Odotan joukkueelta edelleen samoja asioita kuin ennenkin. Minulla riittää paljon uskoa ryhmän pelaajistoon ja heillä on kasassa hyvä kokonaisuus.

– Osa pelaajista on pelannut Bostonissa useamman vuoden ajan ja he voivat auttaa nuorempia pelaajia sopeutumaan joukkueeseen sekä pelaamaan Bruinsin tyylillä. Uskon, että heillä on edessään hyvä kausi.

Bergeron myöntää, että uuteen elämään totuttelu tulee viemään oman aikansa.

– Juuri tällä hetkellä kaikki tuntuu helpolta, sillä kausi ei ole käynnissä. Tiedän kuitenkin, että kun lokakuu koittaa, minun täytyy sopeutua uuteen tilanteeseen.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos