Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Ottawa Senatorsilta todellinen jättikaappaus! – ”Synnynnäinen maalintekijä”

NHL
Unsplash

Viime kaudella sekä New York Rangersia, että St. Louis Bluesia edustanut Vladimir Tarasenko pukee ensi kaudella ylleen Ottawa Senatorsin pelipaidan. Venäläistähden tuore pahvi on vuoden mittainen ja arvoltaan 5 miljoonaa dollaria.

Venäläistähti Vladimir Tarasenko edustaa tulevalla kaudella Ottawa Senatorsia allekirjoitettuaan seuran kanssa yksivuotisen sopimuksen. 31-vuotias hyökkääjä pelasi päättyneellä kaudella 69 runkosarjan ottelua St. Louis Bluesin ja New York Rangersin paidassa.

Kauden aikana syntyi yhteensä 18 maalia ja 32 syöttöä. Seitsemän pudotuspelin aikana Tarasenko teki tehot 3+1.

Senatorsin GM, Pierre Dorin oli hyvillä mielin venäläistähden raapustettua nimensä sopimuspapereihin.

– Vladimir on synnynnäinen maalintekijä. Hän on todella todella dynaaminen pelaaja, joka pystyy tekemään maaleja miltä tahansa tontilta hyökkäysalueella. Hänen pelinrakennustaitojaan ei arvosteta riittävästi, mutta hän pystyy myös ruokkimaan ketjutovereitaan.

– Hän on todistanut tasonsa tässä liigassa vuosien aikana ja olemme innoissamme saadessamme näin korkean kaliiberin pelaajan joukkueeseemme.

Kyseessä on erittäin kovan luokan kaappaus Ottawalta, mutta ryhmän materiaali näyttää edelleen suhteellisen ohkaiselta uuden kauden kynnyksellä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos