Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Patrik Laineen NHL-seurassa kuohuu: “En ole ollut näin innoissani pitkään aikaan!”

Patrik Laine
AOP

Patrik Laineen NHL-seurassa Columbus Blue Jacketsissa on viime aikoina kuohunut. Draaman keskiössä on ollut joukkueen päävalmentaja Mike Babcock, joka joutui hurjaan pyörritykseen, kun Spittin’ Chiclets -podcastissa väitettiin valmentajan vaatineen saada nähdä joukkueen pelaajien puhelimien sisällöt kuvia myöden.

Babcock kiisti syytökset ja syytti puolestaan podcastin juontajia tilanteen vääristelystä. Valmentajan tavoitteena oli tämän mukaan tutustua pelaajiin, jonka takia hän oli muun muassa pyytänyt nähdä kuvia heidän perheistään.

Babcock erosi tehtävästään sunnuntaina ennen kuin ehti valmentaa yhtään peliä Columbuksessa. Miehen tilalle, Blue Jacketsin uudeksi päävalmentajaksi, on nimetty Pascal Vincent.

Joukkueen suomalaistähti Laine saapui median eteen tiistaina ja kommentoi innostuneena uutta päävalmentajaa. Vincent on Laineelle tuttu jo tämän Winnipeg Jets vuosilta, missä Vincent toimi apuvalmentajana vuosina 2011-2016.

– Olen tuntenut hänet siitä saakka kun tulin Winnipegiin 18-vuotiaana. Olen todella innoissani, ja kerroin sen hänelle suoraan.

– En ole ollut näin innoissani pitkään aikaan. Olen todella onnellinen hänen puolestaan, Laine intoili medialle.

25-vuotias Laine aloittelee parhaillaan kahdeksatta kauttaan NHL:ssä. Suomalainen maalitykki valmistautuu parhaillaan joukkueen kanssa tiukkaan leiritykseen vielä ennen kauden alkua.

– Minusta tuntuu oudolta, kun katson Adam Fantillia ja muita kundeja. Tämä on kahdeksas kauteni, mies pohdiskeli.

Blue Jackets varasi Fantillin kesän varaustilaisuudessa kolmantena pelaajana.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos