Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Patrik Laine ruoski itseään kovin sanoin: “En saa tehtyä maalia, vaikka elämäni riippuisi siitä”

Patrik Laineen NHL-kausi on alkanut mollivoittoisesti
AOP

Patrik Laineen NHL-kausi ei ole startannut aivan toivotulla tavalla. Columbus Blue Jacketsin suomalaistähti on siirtynyt täksi kaudeksi pelaamaan keskushyökkääjän rooliin.

Columbus Blue Jackets on avannut NHL-kautensa hieman mollivoittoisesti: kauden kolmesta ensimmäisestä ottelustaan joukkue on hävinnyt kaksi. Patrik Laineen esitykset keskushyökkääjänä eivät myöskään ole valtavia kehuja vielä keränneet.

Harjoituskaudella Laine esiintyi sentterin roolissa vahvasti, mutta runkosarjan avausotteluissa vauhti on hieman hyytynyt. Suomalainen on kirjannut toistaiseksi tehot 1+1.

NHL-uransa aikana hetkittäin erityisesti puolustuspäässä kipuillut Laine, on toistaiseksi tällä kaudella ollut kentällä vaikeuksissa puolustuspään lisäksi myös hyökkäyspäässä. Mies on saanut osakseen myös kritiikkiä alkukauden otteistaan.

Laineen kovin kritisoija lienee kuitenkin mies itse, sillä suomalainen ruoti omia otteitaan kovasanaisesti. Laine ei peitellyt Columbuksen verkkosivujen toimittajan Jeff Svobodan mukaan pettymystään omiin suorituksiinsa.

– Pelini on ollut aika kamalaa tähän mennessä, Laine ruoti Svobodan mukaan.

Vielä harjoituskaudella mies hihkui intoa uudesta pelipaikastaan, mutta nyt itsevarmuus näyttäisi hapertuneen.

– En saa tehtyä maalia, vaikka elämäni riippuisi siitä. En pysty luomaan paikkoja muille, enkä voittamaan aloituksen aloitusta. Periaatteessa en kykene tekemään yhtään mitään juuri nyt, suomalainen tylytti.

Columbus ja Laine pyrkivät kääntämään kautensa suunnan ylöspäin lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa, kun joukkue saa vieraakseen Calgary Flamesin.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Äänet
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos