Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Topi Rönnin varannut NHL-seura reagoi miehen raiskausepäilyyn: “Suhtaudumme asiaan vakavasti”

Topi Rönniä epäillään raiskauksesta
AOP

SM-liigaseura Tapparan 19-vuotiasta Topi Rönniä syytetään raiskauksesta. Tappara julkaisi tapauksesta tiedotteen torstai-iltana, jolla niin Rönni kuin seura kommentoivat tapausta.

– Olen saanut tänään haltuuni asiaan liittyvän haastehakemuksen. Viimeiset reilut kaksi vuotta ovat olleet raskaita odottaessa asian etenemistä. Luotan siihen, että asiaan liittyvä tapahtumien kulku tulee selvitetyksi oikeudenkäynnin yhteydessä. Olen toistaiseksi poissa joukkueen toiminnasta ja keskityn asian käsittelyyn, Rönni totesi seuran tiedotteella.

– Suhtaudumme rikosepäilyyn vakavasti, mutta odotamme oikeuskäsittelyä ja arvioimme pelaajan asemaa sen jälkeen. Tässä on kyse myös työoikeudesta, Tamhockey Oy:n toimitusjohtaja Mika Aro puolestaan kommentoi tiedotteella.

Epäilty rikos tapahtui kesällä 2021 Helsingissä, jolloin Rönni oli itse vielä alaikäinen.

MTV Urheilu julkisti Rönnin raiskaussyytteen oikeuskäsittelypäivän, joka on 12.3.2024; SM-liigan runkosarjan päätöspäivä. Nuorukaisen koko liiga-kausi saattaa siis ainakin näillä näkymin olla purkissa.

Kanadalaisseura Calgary Flames varasi Rönnin kesän 2022 NHL-draftissa toisella kierroksella numerolla 59. Flames reagoi nuorukaisen rikossyytteeseen myöhään torstaina.

– Tietoomme on tullut mahdollinen oikeustapaus liittyen Topi Rönniin, jonka varasimme vuoden 2022 draftissa. Suhtaudumme asiaan vakavasti ja odotamme oikeusprosessin etenemistä. Emme kommentoi asiaa tämän enempää, Flamesin tiedotteessa todettiin.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos