Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Surkeita uutisia! – NHL-tähti Sebastian Ahon tilanne odotettua pahempi

Sebastian Aho oli sivussa viime yön NHL-kierrokselta yläkroppavamman takia
AOP

Yläkroppavammasta kärsivä Sebastian Aho, ei ollut Carolina Hurricanesin vahvuudessa viime yön NHL-kierroksella.

Carolina Hurricanesin Sebastian Aho ei ollut mukana joukkueensa kokoonpanossa viime yön NHL-kierroksella, kun joukkue kaatoi San Jose Sharksin 6-3.

Carolina Hurricanes tiedotti ennen viime yön pelikierrosta, että joukkueen suomalaistähti Aho olisi loukkaantumisen vuoksi sivussa.

Alkuun kohtuullisen harmittomalta vaikuttanut yläkropan vamma saattaakin olla ennakoitua pahempi. Vielä ei tiedetä, pitääkö vamma Ahon sivussa pidempäänkin.

San Jose-ottelun jälkeen Carolinan valmentaja Rod Brind’Amour kommentoi suomalaisen tilannetta pikaisesti.

– Hänelle sattui jotain viime pelin lopussa. Emme ajatelleet, että se oli kovin vakavaa, mutta jos ei ole sataprosenttisessa kunnossa, ei ole asiaa kentälle. Hänet tarkistetaan uudestaan, ja jatkamme siitä, Brind’Amour totesi toimittaja Walt Ruffin mukaan.

Carolinan muut suomalaistähdet Jesperi Kotkaniemi ja Teuvo Teräväinen paikkasivat San Jose-ottelussa komeasti Ahon poissaoloa ja kantoivat kortensa kekoon joukkueen voitossa. Kotkaniemi kirjautti pelissä tililleen kaksi syöttöpistettä ja Teräväinen yhden.

Antti Raanta korvasi ottelun alussa Hurricansesin maalilla Frederik Andersenin ja torjui ottelussa 12 kertaa.

Carolina on aloittanut kautensa vahvasti ja koko NHL:n mestarisuosikkeihin kuuluva joukkue on voittanut kauden ensimmäisistä neljästä ottelustaan kolme.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos