Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Aleksander Barkoville komea henkilökohtainen saavutus NHL:ssä – Floridan ottelu riistäytyi käsistä

Florida panthersin kapteeni Aleksander Barkov
AOP

Viime yön NHL-kierroksella nähtiin erikoinen ratkaisu Florida Panthersin ja Ottawa Senatorsin välisessä ottelussa.

Aleksander Barkovin kipparoima Florida vei ottelun nimiinsä selvin numeroin 5-0, mutta pelistä ei siltikään tunnetta puuttunut.

Kolmannen erän puolivälissä, Floridan johtaessa 4-0, ottelu riistäytyi jäällä käsistä, kun Ottawan Brady Tkachuk ajoi tahallaan Floridan maalivahti Sergei Bobrovskyn päälle. Tilanteesta kehkeytyi nopeasti jäälle kahakka, jossa olivat mukana kaikki kymmenen jäällä ollutta kenttäpelaajaa.

Tuomaristolla oli täysi työ saada kahina kuriin ja se päätyikin tilanteesta erityiseen ratkaisuun. Ottelun päätuomarit nimittäin lätkäisivät jokaiselle jäällä olleelle pelaajalle niin sanotun käytöskympin, eli kymmenen minuutin rangaistuksen epäurheilijamaisesta käytöksestä.

Lisäksi kahakoinnin aloittaneet Tkachuk ja Floridan Jonah Gadjovich saivat tilanteesta lisärangaistukset. Tkachuk sai kaksi kaksiminuuttista estämisestä sekä väkivaltaisuudesta ja Gadjovich kaksiminuuttisen väkivaltaisuudesta.

Floridan kapteeni Barkoville ottelu oli henkilökohtaisesti iso. Suomalaistähti keräsi ottelussa tehot 0+3 ja ohitti samalla myös 400 syötön virstanpylvään NHL:ssä.

Barkovin illan toinen ja kolmas syöttöpiste syntyivät ylivoimalla. Suomalaisella on nyt 192 tehopistettä ylivoimalla, mikä tekee miehestä Floridan seurahistorian tehokkaimman ylivoimapelaajan.

Tällä kaudella Barkov on toistaiseksi kirjauttanut 18 ottelussa tehopisteet 6+14=20. Kaiken kaikkiaan suomalaistähti on urallaan iskenyt NHL:ssä tehopisteet 249+402=651.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos