Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Kasperi Kapanen rikkoi hiljaisuuden törkeästä rattijuopumuksesta: “Tein virhearvion, jota ei voi hyväksyä”

Kasperi Kapasta epäillään törkeästä rattijuopumuksesta
AOP

NHL-tähti Kasperi Kapasta epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Leijona-paidastakin tuutu Kapanen on nyt rikkonut hiljaisuutensa tapaukseen liittyen ja kommentoinut sitä seuransa St. Louis Bluesin julkaisemassa tiedotteessa.

– Viime kuussa tein virhearvion, jota ei voi hyväksyä, ja otan täyden vastuun teostani. Pyydän anteeksi perheeltäni, Bluesin organisaatiolta, joukkuekavereiltani ja faneilta. Ymmärrän tekoni vakavuuden ja teen kaikkeni ansaitakseni luottamukseni takaisin, Kasperi Kapanen kommentoi seuransa tiedotteessa.

Epäilty rattijuopumus on tapahtunut elokuun 23. päivä ja sitä on määrä käsitellä käräjäoikeudessa helmikuussa 2024.

Myös NHL-seura Bluesin GM Doug Armstrong antoi tiedotteella kommenttinsa Kapasen tilanteesta.

– Tänään [torstaina] saimme tiedon tapauksesta koskien Kasperi Kapasta. Olen puhunut hänen ja hänen agenttinsa kanssa. Olemme pettyneitä hänen virhearvioonsa ja luotamme hänen tekevän tarvittavia muutoksia, jotta hän ei joudu vastaavaan tilanteeseen enää tulevaisuudessa, Armstrong kommentoi varhain perjantaiaamuna Suomen aikaa julkaistussa tiedotteessa.

27-vuotias Kapanen on pelannut NHL:ssä kaudesta 2015–2016 lähtien. Vuosina 2012-2015 Kapanen edusti SM-liigassa pelaavaa kuopiolaista Kalpaa.

NHL:ssä mies on iskenyt urallaan tehot 78+108=186 pelaamissaan 387 runkosarjaottelussa.

Syyte törkeästä rattijuopumuksesta on todella vakava ja siihen syyllistyy, mikäli kuljettajan veren alkoholipitoisuus on vähintään 1,2 promillea tai hänellä on vähintään 0,53 milligrammaa alkoholia litrassa uloshengitysilmaa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos