Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Oilersille jättipotti! – Tähtipakki allekirjoitti kahden vuoden jatkosopimuksen

Evan Bouchard
AOP

Edmonton Oilers ja Evan Bouchard ovat päässeet yhteisymmärrykseen kahden vuoden ja 7,8 miljoonan dollarin arvoisesta jatkosopimuksesta. Vapaana-agenttina ollut Bouchard merkkautti viime kaudella uransa toistaiseksi parhaat tehopisteet.

Evan Bouchard jatkaa Edmonton Oilersin nutussa myös ensi kaudella. Kanadalaisjoukkueen parhaimmistoon viime kaudella kuuluneen Bouchardin edellinen sopimus tuli päätökseensä, joten hän oli vapaa neuvottelemaan muiden seurojen kanssa.

Puolustajan ensisijainen toive oli kuitenkin jatkaa uraansa Oilersin nutussa ja lopulta hän allekirjoitti perinteikkään seuran kanssa uuden kaksivuotisen diilin. Bouchard tulee nettoamaan uuden kontrahdin myötä noin 3,9 miljoonan dollaria kaudesta.

– Olen hyvillä mielin. Olimme lähellä (sopimuksen tekemistä) jo jonkin aikaa sitten, jonka jälkeen en tuntenut juurikaan paineita. Olen silti iloinen, että asialle on nyt saatu varmistus, Bouchard totesi.

– Kahden vuoden diili on minulle hyvä ponnahduslauta. Uskon myös, että Oilers tulee nostamaan profiiliaan valtavasti seuraavien kausien aikana, joten on mahtavaa saada olla osa seuran projektia.

Päättyneellä kaudella suurta vastuuta Oilersin takalinjoilla nauttinut Bouchard nakutti 82 runkosarjan ottelun aikana tehot 8+32. Pudotuspeleissä kanadalainen kirjautti komeat 17 pistettä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos