Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Luistimet naulaan! – Loukkaantumisista kärsinyt suomalaistähti päättää uransa!

NHL
Unsplash

NHL-jäiltä kantautui shokeeraava uutinen, kun Joonas Donskoi ilmoitti peliuransa päättymisestä. Raahelaislähtöisen kiekkoilijan viimeiseksi seuraksi jäi Seattle Kraken. Donskoi kärsi viime vuonna aivotärähdyksen, eikä hän pystynyt pelaamaan päättyneen kauden aikana otteluakaan.

Joonas Donskoi päättää hienon uransa tarunhohtoisessa NHL:ssä. Taitava suomalaishyökkääjä ehti viettää rapakon takana seitsemän vuotta edustaen San Jose Sharksia, Colorado Avalanchea ja Seattle Krakenia.

Donskoi varattiin NHL:ään vuonna 2010 Florida Panthersin toimesta, joka myi hänen pelioikeutensa kuitenkin eteenpäin. Suomalainen ehti pelata yhteensä 474 runkosarjan ottelua tehden 208 tehopistettä (80+128) ja 69 playoff-kamppailua (15+17).

– On erittäin vaikeaa luopua jostain, johon on keskittynyt koko elämänsä ajan, mutta tiedän, että tämä on oikea päätös ajatellen terveyttäni ja tulevaisuuttani. Sain elää unelmaani NHL-pelaajana, josta olen erittäin kiitollinen, suomalainen totesi.

– Uskon, että pystyin saavuttamaan täyden potentiaalini, joka oli aina kaikkein tärkein tavoitteeni. Tämä ei olisi ollut mahdollisista ilman niitä lukuisia ihmisiä, jotka auttoivat minua matkan varrella.

– Kiitos San Jose Sharks, Colorado Avalanche ja Seattle Kraken. Oli kunnia saada edustaa näitä maailmanluokan organisaatioita. Kaikille joukkuetovereilleni, faneille, lääkäreille ja valmentajille. Kiitos elämäni parhaista vuosista, Donskoi päätti.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos